Verhuizen! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ger Wouters   
dinsdag, 24 april 2012 14:08

Ineens is het zover! Ons huis is verkocht en wij gaan aan boord wonen. Na meer dan 3 lange jaren hebben we vandaag de bankgarantie gezien en zijn we zeker dat de koper zijn financiering rond heeft. Als we tijd hadden, vloog nu de kurk van de champagnefles. Maar tijd hebben we niet. Over 5 weken moeten we een (bijna) leeg huis opleveren. We gaan nu pakken, weggooien, verkopen en sjouwen. We kunnen eindelijk aan de slag.

verkochtbordSinds onze terugkeer van de tocht naar het oosten, hebben we niet meer gezeild. Nou ja, nog een keertje even de Noordzee op, omdat we toch van box moesten wisselen in oktober. Maar dat is echt de laatste keer geweest. Geen wintertocht. Ook geen voorjaarstocht. Nu de verhuizing voor de deur staat, is er voor zeilen geen tijd. Voor klussen hebben we tijd moeten maken. Een aantal klussen moet gedaan zijn, voor we definitief intrekken op de Markiezin. De isolatie van kastjes en het aanbrengen van een lattenbodem onder het matras is steeds uitgesteld (wie wil er nou klussen als je lekker kunt zeilen?), maar nu geen excuus meer. De benodigde materialen nemen ruimte in en dat is er zo niet meer. We hebben alle ruimte nodig! En dus steken we bijna elk weekend aan boord de handen uit de mouwen.

Na de verhuizing, als we weer een beetje op adem zijn gekomen, gaan we vast nog een of meer korte tochtjes maken. Daarvan doe ik uiteraard weer verslag hier. Over het proces van verhuizen staan columns op ons andere blog 'Webkoppel Schrijft'. Ook leuk om te lezen!

 

Laatst aangepast op maandag, 11 juni 2012 13:30
 
De laatste tweets van de Markiezin: