Home Het logboek Overdenkingen
 
Overdenkingen

Iedereen weet het: denken, durven, doen! De denkartikelen staan hier.Confronterend nat worden PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ger Wouters   
zaterdag, 13 maart 2010 21:38

De lange reisplannen worden een beetje uitgesteld, maar we blijven stappen zetten in de goede richting. Sinds een paar maanden ben ik lid van het Zeilersforum (ZF). Zo hier en daar babbel ik wat mee en vind er vooral bruikbare informatie over bootjes en het onderhoud. Daarnaast zijn er interessante events om aan mee te doen. Na onze deelname aan de wintermeeting, vinden we het ook verantwoord om in te schrijven voor de Maritieme Indoor Training (MIT), zeg maar ‘overlevingstraining’.

Laatst aangepast op zaterdag, 13 maart 2010 22:19
Lees meer...
 
Nieuw op de site: RSSfeed en meer PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Henk Rijneveld   
woensdag, 18 november 2009 01:00

Er zijn een paar wijzigingen doorgevoerd op deze Markiezinsite! Op de startpagina is nu een diaserie te zien. Een aantal van de leuke foto's die gemaakt zijn in de loop van onze tochten met de Markiezin. In het fotoboek staan er nog veel meer.

Voor de technische liefhebbers hebben we RSS feeds op de site geactiveerd. Je kunt je hierop abonneren bij de menukeuze "Het logboek". De feed van deze keuze laat alle laatste berichten zien. Klik op het icoontje onder het menu! En als je denkt: waar heeft hij het over? Dan is het een goed idee om regelmatig gewoon op onze site langs te komen. Of je registreert jezelf en krijgt bij elke update een mailtje. Het uiteindelijke resultaat is vergelijkbaar met RSS feed.

Er zijn ook wat technische wijzigingen op de achtergrond, maar daar zullen we onze lezers niet mee vermoeien. We zorgen in elk geval dat we up-to-date blijven.

 

We hebben nog wat plannen voor de komende tijd op de plank. Een plattegrond van de Markiezin met foto's van het scheepsinterieur en wat meer achtergrond en technische gegevens van onze contest. We overwegen nog iets van een filmtheater en een publicatiehoek. Laat ons weten of je ergens iets meer over wilt zien! Het gastenboek is (tijdelijk) open voor iedereen.

 

Laatst aangepast op zondag, 22 november 2009 17:38
 
Brandjes Blussen, maar met welke Blusser? PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Henk Rijneveld   
vrijdag, 25 april 2008 17:27

Het stond op de actielijst: brandblussers vernieuwen! Met een aankoopdatum rond 1993 zijn de 8 (of 9) Markiezin brandblussers aan vervanging toe. Maar welke blusser? Bijna was het gammakarretje volgestouwd met Firexen toen er een workshop brandblussen bij de Toerzeilers werd gehouden. Weliswaar in Oldenzaal (slechts een kleine 200 km vanaf Haarlem) maar ach, wie de wereld rond wil maalt daar niet om.

Laatst aangepast op maandag, 30 mei 2011 13:19
Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
De laatste tweets van de Markiezin:

Archief overdenkingen