Home Het logboek Overdenkingen Een hagelnieuwe website!!!!
 
Een hagelnieuwe website!!!! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ger Wouters   
zondag, 30 maart 2008 16:05

Het is zover! Onze nieuwe website is de lucht in. Het begin is er. In de komende tijd worden er uitbreidingen en aanpassingen verricht. In elk geval zullen we vanaf nu onze updates over de voorbereidingen voor vertrek in het logboek publiceren.

Op de startpagina kun je in één oogopslag zien wat er nieuw is op de site. Dit zie je aan de rechterkant in het balkonnetje "Nieuw op de site".

 

De verhalen uit het vertreklog van onze vorige site zijn overgezet naar hier. Alle verhalen vanaf het begin van de Markiezin zijn hier terug te vinden. Zo ook de foto's die erbij horen. Soms in het verhaal en meestal in het fotoboek.

 

Er bestaat al een mogelijkheid om je te registreren. Op dit moment heeft dat nog geen extra functies tot gevolg. In de toekomst gaan we hier gebruik van maken. Registreer je en log je in dan staat wél je naam standaard ingevuld in het gastenboek wanneer je daar een bericht achterlaat. En laat gerust een bericht achter! Vinden wij erg leuk! En opbouwende kritiek is ook welkom. Stuur een mail!

 

Veel lees plezier!

De bemanning van de Markiezin.

 

 

 

 

Laatst aangepast op zondag, 20 april 2008 19:20
 
De laatste tweets van de Markiezin:

Archief overdenkingen