Home Het logboek Overdenkingen Nieuw op de site: RSSfeed en meer
 
Nieuw op de site: RSSfeed en meer PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Henk Rijneveld   
woensdag, 18 november 2009 01:00

Er zijn een paar wijzigingen doorgevoerd op deze Markiezinsite! Op de startpagina is nu een diaserie te zien. Een aantal van de leuke foto's die gemaakt zijn in de loop van onze tochten met de Markiezin. In het fotoboek staan er nog veel meer.

Voor de technische liefhebbers hebben we RSS feeds op de site geactiveerd. Je kunt je hierop abonneren bij de menukeuze "Het logboek". De feed van deze keuze laat alle laatste berichten zien. Klik op het icoontje onder het menu! En als je denkt: waar heeft hij het over? Dan is het een goed idee om regelmatig gewoon op onze site langs te komen. Of je registreert jezelf en krijgt bij elke update een mailtje. Het uiteindelijke resultaat is vergelijkbaar met RSS feed.

Er zijn ook wat technische wijzigingen op de achtergrond, maar daar zullen we onze lezers niet mee vermoeien. We zorgen in elk geval dat we up-to-date blijven.

 

We hebben nog wat plannen voor de komende tijd op de plank. Een plattegrond van de Markiezin met foto's van het scheepsinterieur en wat meer achtergrond en technische gegevens van onze contest. We overwegen nog iets van een filmtheater en een publicatiehoek. Laat ons weten of je ergens iets meer over wilt zien! Het gastenboek is (tijdelijk) open voor iedereen.

 

Laatst aangepast op zondag, 22 november 2009 17:38
 
De laatste tweets van de Markiezin:

Archief overdenkingen