Home Het logboek Zeiltochten
 
Zeiltochten

Hier vindt u onze reisverhalen over het water. Meestal met de Markiezin, maar ook met andere vaartuigen als dat zo uitkomt.Terug naar de thuishaven -deel 6- PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ger Wouters   
woensdag, 31 augustus 2011 15:47

Het is vrijdag als we aankomen in Kiel. Het weer is bewolkt met opklaringen en af en toe een bui. Helemaal niet slecht om dan hier te liggen. We hebben geen haast met het zoeken van een weergat. Het weekend blijven we sowieso, want op zondag gaan we ons trakteren op het fabelachtige ontbijtbuffet van restaurant Louf.

Laatst aangepast op woensdag, 31 augustus 2011 20:18
Lees meer...
 
De rest van Denemarken -deel 5- PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ger Wouters   
woensdag, 31 augustus 2011 15:31

We verlaten Kopenhagen met het gevoel deze stad voldoende gezien te hebben. Leuk bezoek, maar niet onze stad. Henk doet het zware werk aan boord (opruimen stootwillen en lijnen, hijsen zeilen etc.) alleen, zolang mijn rug nog blijft protesteren. We zeilen de Bøge Bugt over en merken dat de golfjes daar snel opbouwen en fel zijn.

Lees meer...
 
Ambitie Kopenhagen: bereikt -deel 4- PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ger Wouters   
woensdag, 31 augustus 2011 14:55
Terwijl het nog wat nadruppelt gooien we los en overbruggen de relatief korte afstand naar Kopenhagen (CPH). Helaas op de motor. Weinig wind en ook tegen. Het houdt een keer op met het doel laten bepalen door de windrichting. In CPH zijn een paar historische havens, Nyhavn en Christianshavn. Daar gaan we niet heen.
Laatst aangepast op woensdag, 31 augustus 2011 15:31
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 18
De laatste tweets van de Markiezin:

Archief zeiltochten